zaterdag 11 februari 2012

Dag 7: Lekker luieren in Bocas del Toro

Gisteren na een lange busrit en een nachtelijke boottocht is de helft van de groep aangekomen in Bocas del Toro. Op deze Caraïbische eilanden is muziek en dans nooit ver te bespeuren. Velen onder ons hebben zich dan ook ondergedompeld in de plaatselijke wereld van salsa, reggae en nachtelijke zwempartijtjes. En dit alles onder een mooie sterrenhemel.

Reden genoeg om het vandaag rustig aan te doen. Terwijl de andere helft aan het zweten en zwoegen was tijdens een lange wandeltocht of tijdens een vermoeiende rafting in Boquete, lagen wij op het strand te genieten van de zon, het helderblauwe water en de plaatselijke cocktails. Ook de palmbomen hebben hun dienst bewezen. Ze zorgden voor welgekomen schaduw, maar ook voor een lekkere verfrissing. Kokosnoot, inclusief rietje, aan 1 dollar. Wat  heb je nog meer nodig om een vakantiegevoel te creëren!

Vanaf morgen worden de rollen omgedraaid. Wij gaan naar Boquete om ons nog eens goed in het zweet te werken terwijl de andere helft zich komt neerstrijken in Bocas del Toro. Goede raad aan onze medestudenten: geniet er maar van!

2 opmerkingen: