donderdag 2 februari 2012

Belangrijke informatie voor de ouders

Beste ouders en sympathisanten,


bij deze willen we jullie ook graag de noodzakelijke informatie meegeven. De meeste praktische informatie over de reis kan u vinden op https://www.vtk.be/ontspanning/reis/test.html .


Een belangrijk punt dat we hier graag nog uithalen gaat over communicatie. De communicatie naar Panama-Costa Rica verloopt erg stroef. Ongeveer 1/3 van de sms'jes verstuurd vanuit Panama komt aan. In de meeste hotels is WiFi voorzien zodat u steeds gratis kan communiceren via Skype.


Voor dringende gevallen hebben we een communicatiesysteem opgezet met contactpersonen in BelgiĆ«. In geval van nood kan er contact opgenomen worden met Rien(0474/348024) of Dino (0472/579520, enkel gedurende de 2e week van onze reis). Rien en Dino staan in contact met de Panamese en Costa Ricaanse GSMnummers van het reisteam en Jokerbegeleiders. Hou er wel rekening mee dat deze nummers enkel dienen voor ernstige voorvallen.

Graag willen wij u nog vragen om rekening te houden met de beperktheden van de communicatiekanalen in het overbrengen van gevoelens. Negatieve gebeurtenissen zoals diefstal van papieren, bagage,... zijn dingen die kunnen gebeuren op elke plaats in de wereld. De kans dat dit gebeurt is heel erg klein maar is nooit onbestaande. Beperkte communicatie hierover kan onnodige paniek veroorzaken en de zaken veel erger voorstellen dan ze zijn.

U heeft de mogelijkheid te commenten op de avonturen in de blog-posts, deze zijn echter niet direct zichtbaar.

Zo dan, wij zijn er helemaal klaar voor.

Tot binnen 2 weken!



1 opmerking: